hørsholmplakaten

Hørsholmplakaten er en serie plakater  med fotografier af kendte og mindre kendte steder i Hørsholm Kommune, samlet under samme koncept som enten enkeltstående motiver eller som serier. 
Udgangspunktet i alle motiver er, at de er fotograferet fra vinkler, på tidspunkter eller i lys vi normalt ikke ser stederne i – hvilket gør alle plakater enestående.
De oprindelige 5 motiver af Hørsholmplakaten bliver reproduceret på 170g gloss plakatpapir i et begrænset oplag på 300 plakater pr. motiv – hver enkelt plakat bliver nummereret og signeret. Plakaterne er 50x70cm.
Hørsholm motiverne i str. 50x70cm (70x50cm) bliver produceret på kraftigt (230g) Hahnemühle Fine Art papir, for ekstra holdbarhed. Motiverne bliver printet med pigmenteret blæk i 10 farver, som giver klare farver og ekstra dybde takket være 4 forskellige sorte farver i produktionen.
En del af omsætningen fra plakaterne bliver øremærket projekter i Hørsholm Kommune. Kr. 40,- fra hver solgt plakat af Hørsholmplakaten 2021 vil gå til lærings- og udviklingsprojekter for børn, unge og familier på Karen Blixens Rungstedlund.

De oprindelige 5

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

error: Please contact me if you wish to purchase prints